Hvorfor velge oss?

Vi ligger kun 1 time fra Besseggen

Med vakre naturområder på alle kanter er Vågå hotell perfekt til overnatting når du skal oppleve den norske naturen. Vi ligger strategisk til som overnattingsalternativ når du skal krysse den kjente Besseggen

 

For å nå Besseggen kan du velge rute sørover fra Vågå og da må du bergne en times kjøring. Når du ankommer Gjende, i enden av Gjendevatnet, er det mulig å velge flere måter å krysse Besseggen på. Et eksempel er å ta Gjendebåten inn til Memurubu og krysse eggen ved å gå mot Gjende igjen. Det anbefales å bergne 5-8 timer for denne turen, som er en av de mest populære fjellturer i Norge med ca 40.000 turister i løpet av sesongen.

Hovedsesongen er fra juli til august, men det er også mulig å gå i forkant og etterkant av den mest traffikerte tiden. Følg med på vær og føre forhold om du planlegger å gå i andre perioder enn hovedsesongen.

Vi er norges Fotohotell

Det er få hotell i Norge som har hatt flere fotografer boende hos seg, enn det har vært her. Her arrangeres blant annet de anerkjente Morten Krogvold Workshop trinnene 1 til 3.

 

Vi tilbyr en spesiell atmosfære

God mat, hyggelig atmosfære og ikke minst en enestående service fra et svært hyggelig vertskap. Her er alle hjertelig velkomne og de fleste føler seg riktig hjemme her.

 

Vi holder til i Norges vakreste natur

Navnet Vågå kommer av det gammalnorske ordet vega, som betyr reise. Og her i Vågå kan du gjennomføre mange reiser – reiser som kan gi deg ro i sjela, påfyll av energi og ny inspirasjon.

 

Til toppen